Over Zero15

When gravity meets colour

Krachtig en kleurrijk, maar toch lichtvoetig en subtiel: dat is waar Zero15 voor staat. Dit fonkelnieuwe merk combineert Dutz design met het superieure titanium. Het resultaat is een product dat vederlicht is, een perfecte pasvorm heeft en de drager een zelfbewuste uitstraling geeft.

De collectie

Het design van de Zero15-monturen is minimalistisch, strak en geraffineerd. De lijn start met 4 herenmodellen en 4 damesmodellen, beide in 4 kleuren. Het kleurenpallet is uitgesproken, waarbij het tweekleurige effect zorgt voor een spannend contrast. Net als in de Dutz-collectie draait het bij Zero15 om kleur!

Zero15 biedt u als opticien een innovatief en onderscheidend merk met hoogwaardige monturen tegen een vriendelijke prijs. Een ideale bril voor de consument die op zoek is naar een merk dat tijdloos en trendy tegelijk is.

titanium
Titanium Collectie

De Titanen waren reusachtige helden uit de Griekse mythologie. Als kinderen van Uranus (hemel) en Gaia (aarde) waren ze bijzonder krachtig. Hetzelfde geldt voor de monturen van Zero15. Hoewel de titanium mix voor een gewichtloos effect zorgt, zijn de monturen bijzonder sterk en corrosiebestendig.

Voor de modelnamen van de Zero15 monturen is gekozen voor de namen van de titanen, titaniden en hun nakomelingen:

Oceanus, Hyperion, Lapetus, Kronos, Tethys, Rhea, Phoebe & Theia

Pop materiaal

POP materiaal bestellen?

Mail naar info@dutzeyewear.com

Zero15 Displaycards
16 x 23 cm
Zero15_POP01
Zero15 Banners
70 x 150 cm
Zero15_POP02
Zero15 Folder
14,8 x 14,8 cm
Zero15_POP03
Zero15 brillenkoker met brillendoekje
Zero15_POP04
Dutz Eyewear

We zijn een handelshuis met bijzondere merken voor de opticien. In ons portfolio voeren we aansprekende brilmonturen waarmee u de markt iets extra’s te bieden heeft. Dankzij onze korte lijnen en hoge servicegraad maken we samen het verschil.